Γιορτινές  DIY ιδέες!

Φανάρια σε στυλ country 

inart-blog-DIY-coundry-style-main

 

Ένα απλό φανάρι μεταμορφώνεται σε ένα ονειρικό διακοσμητικό κομμάτι. Τοποθετήστε τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο εσωτερικό, προσθέστε ένα μεγάλο κομμάτι από βαμβάκι και τοποθετήστε το φανάρι στο αγαπημένο μουσικό Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό στοιχείο. 

 

inart-fanaria-coundry-steps

 

Φανάρια σε στυλ glam 

inart-blog-DIY-glam-style-main

 

Για ένα glam look, διακοσμήστε τα  ασημένια φανάρια σας με ένα όμορφο κόμπο φτιαγμένο από ένα γυαλιστερό ύφασμα. Προσθέστε μερικά Χριστουγεννιάτικα φύλλα δέντρων στο μπροστινό μέρος και δέστε τα με μια φωτεινή λευκή κορδέλα από γύρω ... και ορίστε το glam look!

 

inart-fanaria-glamour-steps

 

Φανάρια σε στυλ Scandi

inart-blog-DIY-scandi-style-main

 

Τα φανάρια σε στυλ Scandi είναι πραγματικά μοναδικά, ώστε να μην χρειάζεται επιπλέον πρόσθετη διακόσμηση. Απλά προσθέστε μερικά κλαδιά Χριστουγεννιάτικων δέντρων και μια κόκκινη μπάλα Χριστουγέννων για να προσθέσετε λίγο χρώμα στην εμφάνιση.

 

inart-fanaria-sandi-steps

 

Φανάρια παραδοσιακό στυλ

 inart-blog-DIY-traditional-style-main

 

Τα παραδοσιακά φανάρια είναι μεγαλύτερα από ό,τι τα υπόλοιπα. Για να τα κάνετε να φαίνονται ακόμα πιο μαγευτικά, προσθέστε  πολλές κόκκινές και λευκές Χριστουγεννιάτικες  μπάλες στο εσωτερικό του προσθέτοντας για ακόμα μια φορά ένα κλαδί Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κορυφή.

 

inart-fanaria-traditional-steps

 

Ιδέες για να παρουσιάσετε τα δώρα σας: Τσουβάλια 

inart-blog-DIY-sacks-1

 

Φέτος παρουσιάστε τα δώρα σας στην οικογένειά σας με ένα πολύ παραδοσιακό τρόπο: με την χρήση των σάκων όπως ακριβώς και ο Σάντα!

Δέστε τα γύρω από κάθε καρέκλα, έτσι ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να γνωρίζει τσουβάλι τους ανήκει. Στη συνέχεια, όταν όλοι έχουν αποκαλύψει τα δώρα τους, χρησιμοποιήστε τα κενά σακιά για να "στολίσετε" τα πόδια του τραπεζιού δημιουργώντας ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο look!

 

inart-blog-DIY-sacks-2

  

Τοποθετήστε ένα όμορφο κουτί πάνω στο τραπέζι και να προσθέσετε δύο ή τρία μικρά όμορφα σακιά γεμάτα γλυκά, κρασί ή μικρά δώρα για τους επισκέπτες.

To τρίτο look αποκαλύπτει μια σκάλα! Δέστε τους σάκους γύρω από την σκάλα και τοποθετήστε μερικά κουτιά στα σκαλοπάτια και παρακολουθήστε τα χριστουγεννιάτικα ντεκόρ σας να «ανεβαίνουν» ψιλά.

Επισπευτείτε το www.inart.com για περισσότερες διακόσμηση και Χριστουγεννιάτικες ιδέες και έπιπλα.