H Μικρή Γοργόνα θα είχε ένα «σπίτι όπως το φαντάστηκε»!

 

 

inart - h-mikri-gorgona-tha-eixe-ena-spiti-opws-to-fantastike - 01

 

Η Μικρή Γοργόνα θέλησε να ζήσει στη στεριά, μακριά από το βασίλειό της. Η θέλησή της να γνωρίσει έναν άλλο κόσμο, η περιέργειά της να τον εξερευνήσει, να ρισκάρει να ζήσει το «άγνωστο», είναι άλλωστε χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ανθρώπων.

Στην inart βάλαμε τα δυνατά μας να την πείσουμε για το αντίθετο και αναρωτηθήκαμε πως να ήταν άραγε το βασίλειο της Μικρής Γοργόνας στην πραγματικότητα; Η αίσθηση του βυθού φυσικά θα κυριαρχούσε. Παραμυθένια χρώματα σε συνδυασμό με παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Ο χώρος της δε θα μπορούσε παρά να είναι «σαν από παραμύθι»! 

 

inart - h-mikri-gorgona-tha-eixe-ena-spiti-opws-to-fantastike - 02 

 

Χρησιμοποιήσαμε την  εμπειρία μας για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το ονειρεμένο σκηνικό. Το βασικό υλικό που επιλέξαμε ήταν το τόσο ξεχωριστό & φινετσάτο βελούδο. Τα βελούδινα έπιπλα είναι από μόνα τους εντυπωσιακά και αδιαμφισβήτητα οι απόλυτοι πρωταγωνιστές μέσα σε ένα δωμάτιο. Προτιμήσαμε έντονα χρώματα, εμπνευσμένοι από το βυθό σε αποχρώσεις του τουρκουάζ, και δημιουργήσαμε μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα.  «Τολμήσαμε» και γεμίσαμε το χώρο με ιδιαίτερα & μοναδικά διακοσμητικά. Κοράλλια, κοχύλια, αστερίες και ψαράκια μπορούν να μετατρέψουν τον χώρο σου σε μια μικρογραφία του ωκεανού και να σε ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της Μικρής Γοργόνας. Το αποτέλεσμα; Μια μοναδική, παραμυθένια σύνθεση, που αναπαριστά τη μαγεία του βυθού.

 

inart - h-mikri-gorgona-tha-eixe-ena-spiti-opws-to-fantastike - 03

 

Είμαστε πεπεισμένοι πως η μικρή γοργόνα, βλέποντας το χώρο που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για αυτή, δε θα ήθελε πια να εγκαταλείψει το βυθό, αφήνοντάς τον για τον κόσμο των ανθρώπων.

Η Μικρή Γοργόνα έρχεται να μας θυμίσει τη μαγεία των παραμυθιών. Μπες στη σπηλιά της και ανακάλυψε πως θα την είχε διακοσμήσει.

 

inart - h-mikri-gorgona-tha-eixe-ena-spiti-opws-to-fantastike  - 04

 

Θέλεις ένα «Σπίτι όπως το φαντάστηκες!»;                                                                                               

Στην inart θα βρεις ιδέες που έχουν πάντα κάτι περισσότερο να δώσουν… την έμπνευση, για να εκφράσεις τη δική σου προσωπικότητα, το δικό σου στυλ!

Βρες τα συνεργαζόμενα καταστήματα inart της περιοχής σου εδώ.