Καλοκαιρινό σπίτι και έπιπλα: Ξύλινα κουτιά

 

In the navy!

Μόνο μερικά βασικά κομμάτια επίπλων χρειάζονται για να δημιουργήσετε αυτό το συγκεκριμένο στυλ. Τοποθετήστε τα ξύλινα κιβώτια σε ένα τοίχο βαμμένο με ένα όμορφο μπλε χρώμα, διακοσμήστε τα με μεγάλα αντικείμενα εμπνευσμένα από την ιστιοπλοΐα και τοποθετήστε μία ξύλινη, ωστόσο άνετη καρέκλα για να ολοκληρώσετε τη ναυτική γωνιά σας στο δωμάτιο ή στο σαλόνι σας.

inart-blog-wooden-boxes-in-the-navy


Καλοκαιρινός κήπος.
Έπιπλα μπαμπού, γήινα χρώματα τριγύρω, τα ξύλινα κιβώτια το ένα πάνω στο άλλο δημιουργούν μία μοναδική βιβλιοθήκη, και μέσα σε κάθε κουτί ένα όμορφο μικρό φυτό -ή ένας κάκτος όπως φαίνεται στην εικόνα. Ο καλοκαιρινός σας κήπος είναι έτοιμος να τον απολαύσετε!

inart-blog-wooden-boxes-summer-garden


Μοντέρνο μπάνιο.
Βαμμένο λευκό και τοποθετημένα σε ένα σκουρόχρωμο τοίχο, εδώ τα ξύλινα κουτιά δρουν ως τα κύρια έπιπλα του δωματίου, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σύνολο του χώρου. Χρησιμοποιήστε τα κουτιά για να τοποθετήσετε πετσέτες, κεριά και ότι είναι απαραίτητο για το μπάνιο σας, ώστε να είναι υπέροχα τοποθετημένα στο χώρο και πολύ χρήσιμα επίσης.

inart-blog-wooden-boxes-modern-bathroom


Πάρτι στην παραλία!
Τα έπιπλα έχουν εξαφανιστεί από αυτή τη γωνιά -το πιο chilled out του σπιτιού σας! Δημιουργήστε μία γωνία με θέμα beach party τοποθετώντας τα ξύλινα κιβώτια σε μια επιφάνεια από άχυρο και αντικαταστήστε την συνηθισμένη πολυθρόνα με ένα κουτί-σκαμπό ώστε να επιτευχθεί η χαλαρή ατμόσφαιρα που βρίσκουμε μόνο στην παραλία!

inart-blog-wooden-boxes-beach-party

Σας άρεσαν οι ιδέες; Αγοράστε τα αγαπημένα σας inart προϊόντα σε ένα κατάστημα κοντά σας.