Ο κατάλογος επίπλων 2017 μόλις έφτασε!

Ξύλινα έπιπλα

wooden-furniture

 

Η συλλογή από ξύλινα έπιπλα δημιουργεί παραδοσιακά μια άνεση και μια αίσθηση ζεστασιάς που μόνο το ξύλο μπορεί να δημιουργήσει. Τραπέζια εστίασης και καρέκλες που θυμίζουν ελκυστικές καμπίνες μέσα σε ένα δάσος. Συρταριέρες, ντουλάπες και μαγευτικοί καθρέπτες σε συνδυασμό με τα μπουντουάρ, διαμορφώνουν μια νοσταλγική κρεβατοκάμαρα. Ράφια τοίχου και βιτρίνες είναι τα αγαπητά μας αντικείμενα, γεμίζοντας τον χώρο με κομψότητα. Υπάρχουν όλα εδώ για να δημιουργήσουν το μοντέρνο ξύλινο μοναδικό στυλ. 

Μεταλλικά έπιπλα

metallic-furniture

 

 Η συλλογή της inart από μεταλλικά έπιπλα δημιουργεί μια περιπέτεια εξερεύνησης μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο ρομαντισμό. Γλυκά μοναδικά σχέδια από καρδιές και λουλούδια καθώς και γραμμές  με μοναδικές καμπύλες, παρουσιάζουν τραπέζια, πάγκους και καρέκλες οι οποίες είναι άκρος επιθυμητές. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της συλλογής είναι τα μεταλλικά κρεβάτια: Οι σχεδιαστές πραγματικά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους με την δημιουργία αυτών των αντικειμένων.

Έπιπλα φτιαγμένα από γυαλί   

glass-furniture

 

Όταν τα έπιπλα γίνονται από μια μίξη υλικών τότε το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό. Η συλλογή της inart παρουσιάζει έπιπλα τα οποία συνδυάζουν το μέταλλο η ατσάλι σε συνδυασμό με γυαλί δημιουργώντας έτσι μοναδικά και εντυπωσιακά έπιπλα: τραπεζάκια τόσο εντυπωσιακά που θα γίνουν το σήμα κατατεθέν του σπιτιού σας.

Έπιπλα σε χρυσαφί και ασημί 

Glas-sliver-furniture

Έπιπλα σε χρυσαφί και ασημί χρώματα  κάνουν δυναμικό «comeback» αυτή την σεζόν. Προσφέρουν μια μεγαλειώδη γκλαμουρια  στην καθημερινότητα μας. Οι σχεδιαστές της inart ενσωμάτωσαν  το «τρεντ» στα έπιπλα το οποία είναι απλά αλλά και πρακτικά παράλληλα. 

Ανακαλύψτε περισσότερα έπιπλα εδώ