Party time: fun décor για όλους!

inart - city sign

Πινακίδες της πόλης

Σκαμνιά, οι καρέκλες και ένα τραπέζι στον κήπο είναι τα απαραίτητα έπιπλα για να καλωσορίσουν τους καλεσμένους σας στο πάρτι ...οι οποίοι μερικές φορές δεν είναι αυτοί που δημιουργούν τη θεαματική, διασκεδαστική διάθεση που χρειάζεστε, αλλά τα έπιπλα. Η τελευταία τάση στο ντεκόρ που πραγματικά ενθουσιάζει όλους είναι οι πινακίδες με όμορφα μηνύματα ή τα ονόματα  πόλεων, προκαλώντας τάσεις εξερεύνησης και περιπέτειας στον ίδιο τον χώρο σας...τελικά, δεν είναι απλά ένας κήπος πια, αλά το κέντρο 

Κηροπήγια

Το απόλυτο must-have για οποιοδήποτε υπαίθριο πάρτι είναι τα κηροπήγια. Τοποθετημένα στο πάτωμα ή κρεμασμένα με σχοινιά ανάμεσα στα δέντρα, μπορούν να δημιουργήσουν την πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα  και θα επιτρέψουν το πάρτι να διαρκέσει περισσότερο!

inart-scouter

Επιτραπέζιο σκούτερ

Τα μοναδικά έπιπλα μπορεί να γίνουν το επίκεντρο συζήτησης στο πάρτι! Το όμορφο τραπέζι σε μορφή  scooter από την inart,μπορεί να κρατήσει τα ποτά και τα τρόφιμα στη διάθεσή των καλεσμένων εύκολα προσβάσιμα, και παράλληλα είναι το τέλειο θέμα το οποίο θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Δείτε περισσότερες προτάσεις της inart εδώ.