Φωτιστικά inart: 4 συλλογές που θα αγαπήσετε

Elegant -lighting

 

Κομψότητα

Οι κρυστάλλινες επιλογές, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί έχοντας υπόψη τους, τους  πολυελαίους που συνηθίζουμε να βλέπουμε στους βασιλικούς θαλάμους του παρελθόντος, αποτελούν μια τέλεια προσθήκη για χώρους που έχουν ανάγκη από μια ιδιαίτερη κομψότητα. Ταιριάζουν με όλα τα έπιπλα είτε πολυτελή είτε κομψά και δημιουργούν ένα αρμονικό αποτέλεσμα πολυτελούς εκλεπτυσμού.

 

Copper-lighting

 

Χαλκός

Ο χαλκός είναι μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις των περασμένων εποχών και εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές. Η δημοτικότητα οφείλεται στην ευκολία του - που σημαίνει ότι πηγαίνει με τα πάντα! Παρόλα αυτά, ο χαλκός ταιριάζει περισσότερο με έπιπλα και διακοσμητικά κομμάτια που έχουν άμεση επαφή με το παραδοσιακό ύφος που βρίσκεται στα γραφικά ελληνικά χωριά.

 

Scandi-lighting

Scandi

Το στυλ της σκανδιναβικής διακόσμησης είναι γνωστό για τον μινιμαλισμό και τα ασπρόμαυρα χρώματα. Φωτιστικά με ορθογώνια σχήματα, σε μαύρο χρώμα, είναι μια σίγουρη επιλογή αν θέλετε να προσθέσετε στο χώρο σας ένα άγγιγμα του στυλ "Scandi", χωρίς όμως παράλληλα να το παρακάνετε.

 

Shabby-lighting

 

Romantic/shabby

Σκέφτεστε να τοποθετήσετε πίνακες ή φωτιστικά στους τοίχους σας; Η απάντηση είναι: τοποθετήστε και τα δυο! Η Romantic συλλογή των φωτιστικών μας, παρουσιάζει πίνακες που λειτουργούν ως φωτισμός! Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό και εντυπωσιακό σχέδιο, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης!

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για φωτιστικά εδώ