Πρόταση του Μήνα - Αύγουστος 2016 - Το καλοκαίρι στο σπίτι σας! Μοναδικές επιλογές επίπλων για τον εξωτερικό χώρο.

 


 

Καναπές και καρέκλες

Η έξυπνη επιλογή είναι έπιπλα από ρατάν- σε φυσικό ή κάτασπρο χρώμα- αφού το υλικό είναι όμορφο, ελαφρύ και οικονομικό. Επίσης, είναι εύκολο να καθαριστεί και έχει καλή αντοχή στο νερό. Όσο για την άνεση; Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι ή δύο και δεν θα θέλετε να μετακινηθείτε από τον rattan καναπέ σας.

protasi-tou-mina-inart-blog-post-augoustos-kanapes-karekles


Τραπεζάκια σαλονιού

Αυτό είναι το κομμάτι των επίπλων που πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σύγχρονο γίνεται. Επιλέξτε ένα μοναδικό κομμάτι κατασκευασμένο από φυσικά υλικά, όπως ξύλο, σχοινί και γυαλί, που μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε άλλο δημιουργώντας ένα καινοτόμο σχέδιο , το οποίο είναι αυτό που θα κάνει την σύνθεση σας να ξεχωρίσει από το πλήθος.

protasi-tou-mina-inart-blog-post-augoustos-trapezaki-saloniou


Φωτισμός

Εκτός από τα έπιπλα, οι επιλογές του φωτισμού του χώρου που θα φιλοξενήσει τον υπαίθριο παράδεισό σας είναι επίσης σημαντικές για να επιτύχετε το μοναδικό στυλ που θέλετε. Ένα ξύλινο φανάρι στην ίδια απόχρωση με τον καναπέ, τοποθετημένο στο πάτωμα είναι μια κλασική επιλογή, ακόμα και αν έχετε επιλέξει ένα σε αρκετά μεγάλο μέγεθος, το αποτέλεσμα θα φαίνεται ανανεωμένο και μοντέρνο.

protasi-tou-mina-inart-blog-post-augoustos-fwtismos

Σας άρεσαν οι ιδέες μας; Αγοράστε τα αγαπημένα σας κομμάτια inart σε ένα κατάστημα κοντά σας.