Πρόταση του μήνα : Ρομαντικά έπιπλα

months-inspiration-March-patterns

Ρομαντικά έπιπλα: Τα Σχήματα

Η φύση που είναι πηγή έμπνευσης, ποικίλει από σχήματα και λουλούδια, τα οποία μεταφέρουμε στα έπιπλα διατηρώντας αυτό το μοναδικό στυλ. Παρόλα αυτά ο Μάρτιος δεν έχει να κάνει μόνο με λουλούδια αλλά έχει να κάνει με τα σχήματα τα οποία συναντάμε στην φύση, όπως για παράδειγμα τις πεταλούδες και τα πουλιά που γιορτάζουν τον ερχομό της άνοιξης.

months-inspiration-sximata

Ρομαντικά έπιπλα: Τα Χρώματα

Οι σχεδιαστές της inart τόλμησαν να ενώσουν το κλασσικό στυλ με μια μοντέρνα πινελιά: Το ρομαντικό στυλ μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από ροζ και κόκκινες αποχρώσεις. Συγκεκριμένα το ανοιχτό μπλε και το έντονο άσπρο μας θυμίζει το κομψά πορσελάνινα αντικείμενα που συνήθιζε να έχει η γιαγιά μας. Τοποθετημένα πάνω σε ένα σκαμπώ ή σε ένα κομοδίνο αποκτούν ένα βαθμό ρομαντισμού παραπάνω, λόγω της απαλότητας του υλικού.

months-inspiration-March-colors

Ρομαντικά έπιπλα:  Τα must-haves

Για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο ρομαντικό look, θα πρέπει τα έπιπλα που θα χρησιμοποιήσετε να δρουν σαν το κέντρο της ρομαντικής σας γωνίας, με μια πληθώρα από μικρά διακοσμητικά έπιπλα. Ως κύριο αντικείμενο σας προτείνουμε την πολυθρόνα της inart η οποία μοιάζει με λουλούδι κλέβοντας τις εντυπώσεις. Για να ολοκληρωθεί  η εμφάνιση επιλέξτε μερικά επιτοίχια έπιπλα και ένα κομοδίνο το οποίο ταιριάζει στα χρώματα. Τέλος στολίστε το κομοδίνο με βάζα και όμορφα κουτάκια.

Σας άρεσαν οι ιδέες μας: δείτε περισσότερα εδώ.