Πρόταση του μήνα: Shabby chic

inart-comode

Τραπεζαρία

Τα έπιπλα , φτιαγμένα από ξύλο είναι ο πρωταγωνιστής της σύνθεσης για να δημιουργήσετε το shabby chic ντεκόρ. Προτείνουμε ανεπανάληπτη τραπεζαρία της inart να είναι το επίκεντρο μιας και είναι φτιαγμένο από ξύλο και με λευκά βαμμένα πόδια του αποπνέουν μια απαλή νότα.

Κονσόλα

Τα υποστηρικτικά έπιπλα θα πρέπει επίσης να φαίνονται κλασσικά, βγαλμένα από το παρελθόν. Μεταλλικές λεπτομέρειες αναμιγνύονται με το ξύλο για να δημιουργήσουν με αυτό τον τρόπο ένα ρομαντικό αποτέλεσμα που είναι παράλληλα εύκολο να συνδυαστεί και με άλλα έπιπλα.  

inart-The desk

Καρέκλα

Η εσωτερική πτυχή του Shabby chic παρουσιάζεται με προσεκτικά επιλεγμένες λευκές καρέκλες και με μαξιλάρια φτιαγμένα από απλά υλικά, προσκαλώντας σας σε στιγμές χαλάρωσης, έτσι σας επιτρέπει να αναδείξετε μια cottage-style πλευρά στον χώρο σας.

Βάζα και κηροπήγια

Τα υποστηρικτικά έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα είναι επίσης σημαντικά και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία του Shabby chic decor. Και τα δυο θα πρέπει να είναι σε γήινες αποχρώσεις  και το υλικό να ναι εμπνευσμένο από την φύση.

Βρείτε περισσότερες ιδέες /προτάσεις εδώ.

 

Product-collage