Shabby Chic

Η φράση «ότι είναι παλιό είναι και πάλι νέο», ποτέ δεν θα ήταν πιο επίκαιρη. Στιλ διακοσμητικά όπως shabby chic, country & vintage, μας επιτρέπουν να εντάξουμε στη διακόσμηση του σπιτιού μας κομμάτια παλιά, ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας και μοναδικής αισθητικής. inart blog post shabby chic 01 Το κύριο χαρακτηριστικό της διακοσμητικής τάσης “Shabby chic” είναι τα παλιά ή τεχνητώς πεπαλαιωμένα έπιπλα με σαφή προτίμηση στους ανοιχτόχρωμους παστέλ χρωματισμούς, πάντα με φθαρμένη υφή. Η διακόσμηση εμπλουτίζεται με πολλά μαξιλάρια, υφάσματα με “floral prints” και με διακοσμητικά όπως κηροπήγια και βάζα που φέρουν τη γυναικεία υπογραφή. Στην inart, μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις είναι το “Shabby Chic”. Οι πελάτες μας το λατρεύουν και εμείς δε σταματάμε να σχεδιάζουμε συνέχεια καινούργιες συλλογές. inart blog post shabby chic 03 inart blog post shabby chic 04

Ένα tip από εμάς για εσάς.

Έχετε ένα παλιό μπουφέ, τραπέζι ή συρταριέρα σε σκούρο καφέ ξύλο· μετατρέψτε το σ’ένα  υπέροχο έπιπλο “Shabby Chic” με τρία απλά βήματα.

  1. Ξύστε το πολύ καλά να φύγει το φθαρμένο λούστρο.
  2. Περάστε το με πλαστικό χρώμα σε σπασμένο λευκό ή σε παστέλ γαλάζια αφήνοντας να φαίνεται το καφέ του ξύλου σε διάφορα σημεία.
  3. Με χρυσό χρώμα κάντε μικρές πινελιές σε τυχόν σκαλιστά σημεία του επίπλου, δίνοντας λάμψη και φως στη δημιουργία σας.

Καλή επιτυχία inart