Το εκθετήριό μας σε 360 μοίρες: μια μοναδική εμπειρία επίπλων!

Ο κόσμος της inart

Η περιήγηση στο εκθετήριο είναι μια  εξερεύνηση 360 μοιρών του κόσμου μας- και του δικού σας επίσης! Μετακινήστε τον κέρσορα σας τριγύρω για να ανακαλύψετε όμορφα επιμελημένες γωνιές, ιδανικές  για το σπίτι των ονείρων σας. Ξύλινα έπιπλα για το καθιστικό, τραπεζάκια και λάμπες φτιαγμένα από σχοινί, γυαλί  και άλλα φυσικά υλικά, εκθαμβωτικοί πίνακες, είναι παντού τριγύρω καθώς συνεχίζετε την εξερεύνηση σας.

 

inart-blog-post-showroom-360-steps

Τα τμήματα

Επιλέξτε το αριστερό τμήμα 1 για να ανακαλύψετε  τον ‘’ Colorful classic ΄΄ κόσμο , γεμάτο από φωτεινά πολύχρωμα έπιπλα διακοσμητικά για όλα τα δωμάτια.

Η αριστερή πλευρά 2 ονομάζεται παρουσιάζει κομμάτια μικρών επίπλων και έργων τέχνης που ξεχωρίζουν.

Το δεξιό τμήμα 1  ονομάζεται “Black and White” και – όπως μπορείτε να μαντέψετε- είναι αφιερωμένο σε κομμάτια που λατρεύουν τα δυο αυτά χρώματα. Μοντέρνα και κλασσικά έπιπλα είναι και τα δυο στο παρασκήνιο.

Ανακαλύπτοντας το δεξί κομμάτι 2 έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το “Silver Dream”- και είναι όντως σαν όνειρο! Υπέροχες ασημένιες επιλογές όπως καθρέφτες , φανάρια και κηροπήγια περιμένουν να τα αγοράσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας ασημένιο ονειρικό δωμάτιο!

 

Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε το εκθετήριό μας μέσω των Google Maps εδώ: http://bit.ly/inartShowroom360o


 

 

Απολαύσατε την περιήγηση των 360 μοιρών? Αγοράστε τα αγαπημένα σας inart κομμάτια από ένα συνεργαζόμενο κατάστημα κοντά σας.