Η βασίλισσα Κλεοπάτρα θα είχε ένα «σπίτι όπως το φαντάστηκε»!

Μεταξύ θρύλου και ιστορίας η μορφή της Κλεοπάτρας, δεν έπαψε ποτέ να αιχμαλωτίζει τη φαντασία από την εποχή της ως σήμερα. Η μυθιστορηματική ζωή της τελευταίας βασίλισσας της Αιγύπτου αποτέλεσε ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους διακοσμητές της inart. 

cleopatra

Η απόλυτη femme fatale Κλεοπάτρα μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που αποπνέει δυναμισμό & πολυτέλεια. Γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε ως κύριο στοιχείο το συνδυασμό χρυσού-μαύρου. Το χρυσό είναι σικάτο και αρχοντικό ταυτόχρονα! Αντανακλά και αιχμαλωτίζει το φως. Διαχρονικό, πλούσιο, περιπετειώδες, ανεκτίμητο…. και συνώνυμο της χλιδής. Η λάμψη του επιστρέφει και διεκδικεί χώρο στο σύγχρονο design! Σαν κυρίαρχο χρώμα σε ένα χώρο δηλώνει αποφασιστικότητα, τόλμη και δημιουργεί ένα δυναμικό σκηνικό. Είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και δένει αρμονικά με το πάντα διαχρονικό μαύρο, δίνοντας τον αέρα κομψότητας που απαιτείται. Πρόκειται για τον απόλυτο χρωματικό συνδυασμό που μπορεί να ισορροπήσει με μαεστρία την πολυτέλεια και την κομψότητα.

cleopatra1

Δώσαμε ζωντάνια στο χώρο, συνδυάζοντας εκλεπτυσμένα υφάσματα, όπως το βελούδο. Απαλές υφές που συμπληρώνουν αρμονικά τη διακόσμηση, δημιουργώντας την επιθυμητή αίσθηση πολυτέλειας.
Οι στρογγυλεμένες άκρες και τα όμορφα μεταλλικά πόδια στα έπιπλα καταφέρνουν να ισορροπήσουν απόλυτα την κομψότητα και το σύγχρονο στυλ.

cleopatra2

 

Τα ιδιαίτερα διακοσμητικά αποπνέουν τόλμη και οι καθρέφτες δίνουν πολυτελή νότα, μια μεγαλοπρεπή αίσθηση.

Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό & ανυπέρβλητα elegant. Θα θελήσεις να το υιοθετήσεις αμέσως!

 cleopatra3


Είμαστε πεπεισμένοι πως η ένδοξη βασίλισσα Κλεοπάτρα θα ένιωθε υπέροχα στο χώρο που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για αυτήν. Ένα χώρο αντάξιο του θρύλου της.
Θέλεις να πάρεις μια μικρή γεύση; Κλείσε το μάτι στην πολυτέλεια, μπες στο παλάτι της και ανακάλυψε πως θα το είχε διακοσμήσει.

Με όποιον τρόπο και αν αποφασίσεις να εντάξεις το χρυσό-μαύρο στη διακόσμηση του χώρου σου, θυμήσου πως το αποτέλεσμα θα είναι πλούσιο, ζεστό και πάνω από όλα διαχρονικό.

Θέλεις ένα «Σπίτι όπως το φαντάστηκες!»;                                                                                          

Στην inart θα βρεις ιδέες που έχουν πάντα κάτι περισσότερο να δώσουν… την έμπνευση, για να εκφράσεις τη δική σου προσωπικότητα, το δικό σου στυλ!

Βρες τα συνεργαζόμενα καταστήματα inart της περιοχής σου εδώ.