Tip: Πως να καθαρίζετε τους καθρέπτες
inart-kathreptes-3

Θέλετε να μάθετε πώς να κρατήσετε τον καθρέπτη σας αστραφτερό; Διαβάστε τον παρακάτω σύντομο οδηγό, για το πώς να καθαρίζετε καθρέπτες.

Το να κρατήσουμε τους καθρέπτες λαμπερούς και πεντακάθαρους, μπορεί για κάποιους να ακούγεται σαν ταλαιπωρία. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τόσο δύσκολο να διατηρήσουμε τις επιφάνειες αυτές λαμπερές.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και είναι πολύ πιθανό να ..χαζεύετε τον καθρέπτη παρά τον εαυτό σας!

Τι θα χρειαστείτε

Το ξύδι αποτελεί ένα οικονομικό και πολύ αποτελεσματικό προϊόν καθαρισμού. Όμως όταν θέλουμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για αστραφτερούς καθρέπτες , το κλειδί είναι πανί μικροϊνών και ζεστό νερό.

Χρήσιμα επίσης θα ήταν κάποιο υγρό πιάτων, ένα σφουγγάρι και αφρός ξυρίσματος (όχι gel).

inart-kathreptes-4

Κάντε τους καθρέπτες αστραφτερούς

Εάν οι καθρέπτες σας δεν είναι πολύ λερωμένοι, μπορούν να καθαριστούν γρήγορα και αποτελεσματικά αν καθαρίσετε με κυκλικές κινήσεις την επιφάνεια που θέλετε, με λίγο ζεστό νερό και ένα πανί μικροϊνών.

Αν τώρα οι λεκέδες είναι πιο έντονοι, αραιώσετε λίγο υγρό πιάτων σε μια λεκάνη με ζεστό νερό και χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να σκουπίσετε την επιφάνεια του καθρέπτη.

Με ένα καθαρό πανί μικροϊνών μπορείτε να πάρετε τα σημάδια που έχουν απομείνει.

inart-kathreptes-2

Δώστε τέλος στους υγρούς καθρέπτες!

Δοκιμάστε αύτο το tip και θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα έχετε απαλλαγεί από τους υδρατμούς στον καθρέπτη του μπάνιου σας!

Για να διατηρήσετε έναν καθρέπτη καθαρό από υδρατμούς, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα αφρού ξυρίσματος ομοιόμορφα κατά μήκος της επιφάνειας.

Σκουπίστε με ένα πανί μικροϊνών και οι καθρέπτες σας θα είναι πιο λαμπεροί από ποτέ!

Έχετε κι εσείς κάποιο ανάλογο tip; Μοιραστείτε το μαζί μας στα σχόλια παρακάτω!